Velkommen til

SÆBY LASTVOGNSOPBYGNING

Velkommen til

SÆBY LASTVOGNSOPBYGNING

Velkommen til

SÆBY LASTVOGNSOPBYGNING

Velkommen til

SÆBY LASTVOGNSOPBYGNING

Om SL-Opbygning

Sæby Lastvognsopbygning ApS blev grundlagt i 1990 af Tage Madsen og Nils-Ole Nielsen, begge med håndværksmæssige baggrunde. Da Sæby lastvognsopbygning ApS startede var det i en 900 kvadratmeter stor produktionshal på Jupitervej i Sæby, men lokalerne blev hurtigt for trænge hvorefter endnu en hal blev opført i forlængelse af den oprindelige.

Allerede fra virksomhedens begyndelse var det visionen at være førende inden for specialopbygning af lad på lastvognschassiser. Denne vision blev hurtigt opnået ved at imødekomme kundernes mest specielle ønsker og krav om fremstilling af lastvognslad. Opgaverne har været mange og meget forskellige, og til tider ret utraditionelle. Blandt andet har virksomheden udviklet og opbygget flere grisetransportere

og dobbeltdækkere, specialopbyggede hestetransportere samt en stor elefanttransport.

I takt med at markedet har ændret sig, har virksomheden også ændret sig. I starten fungerede virksomheden hovedsageligt som en fabrik, der beskæftigede sig med opbygning og produktion af nye lad indenfor transportbranchen, men da efterspørgslen på nye lad faldt var virksomheden hurtig til at sadle om og begyndte straks at udfører reparations- og vedligeholdelsesarbejde på landbrugsvogne og maskiner. Dette har bevirket at virksomheden i dag, i lige så høj grad er et reparationsværksted som en fabrik.

Kundegrundlaget er derfor nu ikke kun lastvogns- og transportbranchen, men i lige så høj grad landbrugs- og entreprenørbranchen, desuden leverer vi også løsninger til industrien og det maritime.

Firmaets store styrke udover vores faglige spændvidde og alsidighed, er blandt andet, at vi har et enormt lager af hydraulikdele og kan leverer hydrauliske løsninger inden for alle brancher.

I 2016 blev der struktureret om i virksomheden idet Tage Madsen købte sin kompagnon Nils-Ole Nielsen ud af firmaet. Virksomheden er desuden blevet udvidet med en stor butik, med salg af reservedele og værktøj ud af huset til private og erhvervskunder. Målet for fremtiden er fortsat at favne vidt og kunne tilbyde både produktions- og reparationsløsninger til alle inden for transport-, landbrug-, industri- og entreprenørbranchen. Kravet om at kunne leverer specialløsninger har aldrig været større og vores vision er fortsat at kunne være førende på dette område.